Referenciák

Általában az emberek többsége akkor ragad tollat és ír különböző helyekre, internetes fórumokra, hogy megossza embertársaival érzéseit, gondolatait ha valami égbekiáltó „disznóság” történik vele.

Én is így teszek, csak én azon kevesek közé tartozom aki ha valami a pozitív dolgot él meg ebben a rohanó világban, nem megy el mellette csukott szemmel, hanem ezt is megossza, leírja embertársai segítségére, okulására.

A feleségemmel az esküvőnket tervezgettük és egy olyan étterem után próbáltunk nézni, ami otthonos, családias hangulatú, ahol kényelmesen elfér a család, a baráti társaság, és ha lehet ne legyen nagyon drága és végül, de nem utolsó sorban szívélyes, kedves, baráti legyen a kiszolgálás, kiváló legyen a konyhája. Hosszas keresgélés után, akkori kollégámmal történt beszélgetés alkalmával ajánlotta nekem Palota gyöngyszemét az Oportó éttermet. Így referenciát nyújtva nekem elmondta, hogy az ő esküvőjük is itt volt lebonyolítva és maximálisan meg voltak elégedve.

Cselekedtem, és felvettem a kapcsolatot a tulajdonosnővel, akinek a személyében egy tündéri, fiatal vendégorientált hölgyet ismertem meg. Az étterem bemutatása után elmondta, hogy esküvői ruhakölcsönzőt is működtet, így több se kellett nekem megállapodtunk abban, hogy mindkettőnk ruháját is Krisztina intézi nekünk. Eljött a várva várt nap, most került az i-re a pont, a puding próbája az evés…, most minden kiderül, de én bíztam abban, hogy jól döntöttem.

Senki nem fog csalódni a tulajdonoshölgy felkészültségében, mindenkinek csak ajánlani tudom az Oportó éttermet, a személyzetet.

A vendéglő, ahogy megbeszéltük, gyönyörűen feldíszítve, az asztalok roskadásig megrakva sültekkel és italokkal, a zenész felkészült és hajnalig mulatatta a vendégséget, a kiszolgálás fantasztikus volt.

Kerestem a hibát, hogy ilyet is írhassak, de keresve sem találtam. Saját akaratomból írom le a véleményemet azoknak a pároknak, akik mostanában tervezik az esküvőjüket, esetleg házassági évfordulót, osztálytalálkozót, születésnapot, vagy csak egy nagyobb összejövetelt, munkahelyi bulit tartanának. Ez az a  hely, amivel érdemes számolni, kipróbálni és remélhetőleg Önöket is visszatérő vendégként üdvözlik majd, mint minket, akik a jó tapasztalat birtokában az azóta megszületett kislányunk keresztelője utáni ebédet is itt fogyasztottuk el.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnőnek, Koch Krisztinának a segítőkészségéért, a profizmusáért, a mindig mosolygós kedvességéért, hogy mindezzel hozzájárult életünk legfontosabb napjának tökéletessé tételében, és megédesítette számunkra ezt a két felejthetetlen eseményt."

Üdvözlettel: Vas Zoltán